Skapa nya möjligheter med Wide Engine

Smaken är som baken, delad. Just därför har vi tillgängliggjort alla Wide Ideas funktioner genom ett publikt API – Wide Engine. Det innebär att du som kund själv kan skräddarsy din plats för idéfångst, idéutveckling, förbättrings- och innovationsarbete.

Några exempel på hur man kan använda Wide Engine:

thespa_webbSkapa ett eget idélabb
The Spa är ett fiktivt företag som har byggt ett eget idélabb. Här finns utrymme för kampanjbeskrivningar, topplistor och idéutveckling. Idélabbet är också ihopkopplat med vårt beslutsstöd Select så att innovationscoacherna kan filtrera bland idéer, jämföra idéer och ta beslut om idéer.

The Spa 



devices2Integrera idéutveckling på ert intranät

Om ni redan har en digital plats som medarbetarna ofta besöker kan det vara en fördel att addera moduler för idéutveckling där, så att ni slipper ”ännu en plats”. The Nice and Clean Company är ett fiktivt företag som utvecklat sitt intranät till en social plats med utrymme för idéutveckling och förbättringsarbete.

The Nice and Clean Company


Mywebcloset_webbLåt era kunder komma med feedback

Att ha en bra dialog med sina kunder är en viktig pusselbit för ökad försäljning och tillväxt. Vad tycker kunderna egentligen? Och hur kan man involvera dem i det löpande förbättringsarbetet? My web closet är ett fiktivt klädföretag med en webbshop som främsta försäljningskanal. Här kan kunderna enkelt lämna en tumme upp eller kommentar kring produkter. Alla idéer hamnar sedan i ett idébibliotek där alla anställda på företaget kan ta del av feedbacken och addera sina tankar och idéer om förbättring. Självklart finns även här en koppling till beslutsstödet Select så att man enkelt kan bestämma vilka idéer som är värda att satsa vidare på.

My Web Closet

Visst låter det spännande?
Boka en demo så berättar vi mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi med lediga tider så snart vi kan.