Wide Ideas är framtagen i nära samarbete med kunder och forskare.

 

Som stöd till vårt arbete har vi digitaliserat och paketerat vår kunskap i form av Wide Ideas – en digital applikation för idé- och innovationsarbete. Vi tar oftast med oss Wide Ideas som ett verktyg när vi arbetar med våra kunder, dels för att få stöd i processerna men också för att låta våra kunder prova på att bli mer digitala i sina arbetssätt.

Vi säljer också Wide Ideas som en fristående tjänst om du själv känner att ni har kompetensen och drivkraften på plats för ert innovationsarbete. Wide Ideas api:er finns också tillgängliga i form av Wide Engine, om ni själva vill skräddarsy er plats för idéfångst, idéutveckling och innovation.

Fördelar med Wide Ideas:

  • Molnbaserad och fullt skalbar (webb och mobilapp).
  • Säker och flexibel användning.
  • Håller dina anställda uppdaterade och engagerade.
  • Innehåller stöd och hjälp för beslutsfattande.

 

Ladda ner produktblad

Wide Ideas är världsunikt.

Flexibelt och modernt gränssnitt

Wide Ideas har marknadens mest flexibla och moderna gränssitt. Du får generöst med utrymme för att beskriva fokusområden, kampanjer och utmaningar med både text, bild och rörligt material.

Branschens vassaste stöd för beslut

Väljer du Wide Ideas får du tillgång till marknadens vassaste beslutsstöd Select, som hjälper dig med urval, jämförelse och beslut. Mer information >>

Wide Ideas älskar resultat

Wide Ideas älskar allt som händer i idéflödet och ger dig snabbt och enkelt översikt och visualiserat resultat. Perfekt underlag för investeringar, prioriteringar och nysatsningar.

Några av de som redan valt Wide Ideas.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]