Här kan du läsa om hur Wide Ideas kan användas.

Fokuserade idékampanjer

Wide Ideas passar utmärkt att använda om ni har ett eller flera områden att utveckla och förnya. Ni kan ha flera idékampanjer igång samtidigt och själva bestämma start och stopp.

Läs mer

Innovationstävlingar

Vill ni på ett roligt sätt kicka igång ert innovationsarbete? Välj att genomföra en innovationstävling med Wide Ideas. Steg-för-steg beskrivningar ingår liksom utökad support under tävlingstiden.

Läs mer

Driv förbättringsarbete

Dina medarbetare har med störst sannolikhet de bästa idéerna som driver fram förbättringar och utvecklar verksamheten. Använd Wide Ideas för att göra alla idéer synliga och skapa förändringskraft.

Läs mer

Öppna en digital idésluss

Arbetar du inom offentlig sektor och vill öppna upp en digital idésluss på er arbetsplats? Wide Ideas används av flera kommuner och landsting runt om i Sverige och har alla funktioner ni behöver.

Läs mer

Utveckla intranätet

Undvik ”ännu en plats” genom att utveckla ert befintliga intranät till en social och kreativ plats för hela företaget. Addera enkelt våra funktioner för idéfångst, idéutveckling, förbättrings- och innovationsarbete.

Läs mer

Bygga eget?

Alla Wide Ideas funktioner finns tillgängliga genom ett öppet API. Det innebär att du som kund själv kan skräddarsy din plats för idéfångst, idéutveckling, förbättrings- och innovationsarbete.

Läs mer

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]