En plattform som frigör idékraft.
Flexibel, användarvänlig och effektiv.

I Wide Ideas möts du och dina medarbetare för att diskutera utmaningar, dela och utveckla idéer och upptäcka nya möjligheter. Med unik inbyggd intelligens hjälper Wide Ideas dig att hitta, organisera och välja ut guldkornen som gör skillnad.

i2i_responsive_devices151127_2

Wide Ideas stödjer idé- och utvecklingsprocesser i företag.

Syftet med Wide Ideas är att ge ett effektivt och tryggt stöd i idé- och utvecklingssprocesser för alla företag, oavsett branchtillhörighet. Idag är Wide Ideas en unik plattform med över 100 000 användare, men vårt arbete fortsätter.

Wide Ideas utvecklas i nära samarbete med KTH och Ideation Management Interest Group

Förutom vårt samarbete med Innovationsforskarna på KTH så är vi också medlemmar i Ideation Management Interest Group (IMIG), ett forskningsbaserat nätverk som leds av stiftelsen IMIT med forskare från KTH och Chalmers. Nätverket syftar till att föra samman forskare och praktiker som arbetar aktivt med idéutveckling och innovationsledning för korsvist lärande, presentation av forskningsresultat och identifiera behov av ny kunskap. Bland deltagarna återfinns innovationsledare från exempelvis Ericsson, BAE Systems, Outokumpu, SCA och Sandvik.

För oss är det viktigt att leva som vi lär. Fler hjärnor är bättre än en. Genom exempelvis IMIG, nära kundrelationer och övrig omvärldsbevakning gör vi allt vi kan för att säkerställa att Wide Ideas ligger i absolut framkant vad gäller både teknik och processtöd.

Wide Ideas har självlärande algoritmer för att du ska hitta guldkornen.

Vårt senaste genombrott tillsammans med KTH har resulterat i ett antal självlärande algoritmer som hjälper dig att identifiera guldkornen i en stor mängd idéer. Denna funktionalitet har vi byggt in tillsammans med ytterligare verktyg där du som beslutsfattare kan jämföra idéer med varandra. Vilken idé har högst affärsvärde? Vilken idé kräver minst insats vid genomförande? Wide Ideas ger dig stöd från idéinsamling till urval och vidare till beslut.

Wide Ideas finns tillgänglig överallt, när som helst.

På språng eller vid skrivbordet? Wide Ideas finns tillgänglig både som app men också via webbläsare. Detta ger varje deltagare möjlighet att medverka och hålla sig uppdaterad på det sätt som passar varje individ bäst.

Upptäck möjligheterna, anpassa som du vill.

Modulär uppbyggnad, flexibla tillval och smarta funktioner. Wide Ideas växer med dina behov och du kan enkelt göra många anpassningar själv. Du sparar både tid och pengar, samtidigt som du triggar engagemanget och idékraften hos dina medarbetare.

Boka demo