Åreföretaget Idea2Innovation etablerar sig i Norrköping

12 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

Företaget Idea2Innovation, som har utvecklat Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning,expanderar och etablerar sig nu i Norrköping Science Park. 

– Östergötland är en spännande marknad som vi känner väl och det är självklart en viktig anledning till vår etablering. Men minst lika viktigt för oss är tillgången till regionens unika kompetens inom interaktivitet och visualisering. Det händer otroligt mycket på detta område och det skapar nya möjligheter för verksamhetsstödjande IT-system. Våra kunder kan känna sig trygga i att vi kommer fortsätta leda utvecklingen när det gäller användarvänliga system för idéhantering, säger Jakob Lindvall, vd på Idea2Innovation.

– Det känns jättebra att vi nu finns på plats i Norrköping. Vi har spännande samarbeten på gång i Östergötland, och många företag som är intresserade av WIDE så det känns strategiskt viktigt att vara här, säger Carolina Johansson, produktansvarig på Idea2Innovation.

Det molnbaserade IT-systemet WIDE är idag det enda kommersiellt tillgängliga svenska systemet för idéhantering. Verktyget gör det enkelt och engagerande för medarbetare, kunder och leverantörer att bidra med idéer som kan leda till utveckling. För verksamheten blir det dessutom effektivt då systemet skapar struktur i utvecklingsarbetet och tydliga underlag för beslut och uppföljning.

Bland kunderna finns bl.a. världens största tillverkare av filter, Camfil Farr, börsnoterade Ski StarSkogstekniska klustretÅRE Destination och Landstingen i Norrbotten och Västerbotten.  

Jakob Lindvall, som under åren 2003 – 2009 var vd på Norrköping Science Park, flyttade till Åre och startade tillsammans med Åse Angland Lindvall uppstickarföretaget Idea2Innovation. Affärsidén är att erbjuda en systemlösning för idéhantering som gör det möjligt för företag och organisationer att på ett strukturerat och effektivt sätt ta tillvara medarbetarnas idéer och utveckla dessa till konkreta förbättringar, nya funktioner och banbrytande innovationer.

För ytterligare information
Jakob Lindvall, vd Idea2innovation, tel +46 70 825 90 10, jakob.lindvall@i2i.se
Carolina Johansson, produktansvarig Idea2Innovation, tel +46 70 647 11 80, carolina.johansson@i2i.se

Fakta Idea2innovation – från idé till innovation, www.i2i.se
Företaget Idea2innovation är specialiserade på arbetssätt som ökar förmågan att finna morgondagens nya produkter, tjänster och processer. Företaget har utvecklat Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, som gör det möjligt att ta tillvara och utveckla idéer till nya affärsmöjligheter. Idea2innovation grundades 2010 och har sitt säte i Åre med kontor i Åre, Stockholm och Norrköping.

Pressmeddelandet som PDF: Pressmeddelande i2i etablerar sig i Östergötland
Pressrum

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]