Åreföretaget Idea2Innovation går internationellt och landar världens största organisation inom fiberoptik som kund

19 november, 2013 | 2 kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

IT-företaget Idea2Innovation från Åre sparkar in dörren till den internationella marknaden med att knyta till sig världens största organisation inom fiberoptik som kund. FTTH Council Europe kommer från och med i höst att använda deras molnbaserade IT-system som plattform för att internt generera och diskutera nya idéer och utvecklingsmöjligheter.

FTTH (Fiber To The Home) Council Europe, www.ftthcouncil.eu, är en branschorganisation med över 150 medlemsföretag. Organisationens uppdrag är att stimulera och driva på tillgången av fiberbaserade, ultra-snabba accessnät för hushåll och företag. Man främjar denna teknik eftersom det kommer att leverera ett flöde av nya tjänster som förbättrar livskvaliteten, bidrar till en bättre miljö och ökar den ekonomiska konkurrenskraften.

Vi kommer att använda det svenska systemet WIDE för att effektivt generera och diskutera nya idéer inom vårt internationella team, som sitter i fem olika europeiska länder. Det användarvänliga, molnbaserade verktyget är en väldigt bra förstärkning till gruppens kreativa process, säger Hartwig Tauber generaldirektör på FTTH Council Europe.

WIDE, systemet från Åreföretaget Idea2Innovation, är utvecklat med fokus på att det ska vara lätt att använda och för att man på ett enkelt sätt ska kunna inkludera många i utvecklingen, oavsett var man befinner sig rent fysiskt. Systemet har på kort tid visat sig konkurrenskraftigt inom en rad olika branscher, med den gemensamma nämnaren att man jobbar aktivt med idéhantering och innovation.

För ytterligare information
Sofia Emthén
PR- och kommunikationsansvarig, Idea2Innovation
Tel +46 70 647 11 84
E-post sofia.emthen@i2i.se

Besök vårt pressrum

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

  • Sofia Bursjöö

    Grattis! Starkt jobbat!

    • Sofia Emthén

      Tack Sofia, kul att du läser vår blogg!

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]