Ingrid Ros till Idea2Innovation

24 april, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

Åreföretaget Idea2Innovation stärker organisationen ytterligare och tar in Ingrid Ros som samarbetspartner. Ingrid, som även studerar innovation och tillväxtekonomi vid Kungliga Tekniska Högskolan, kommer i huvudsak att arbeta med marknad och sälj.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas där vi bygger upp ett snabbfotat och flexibelt företag som ska hjälpa våra kunder att nå nya höjder. För att klara detta behöver vi människor med positiv energi och ny kunskap, säger Jakob Lindvall, vd på Idea2Innovation.

– Jag brinner för innovation och har ett genuint intresse för tillväxt och utveckling. Att få möjlighet att vara med och bidra och arbeta med ett snabbväxande företag vars inriktning är just detta känns jättespännande, säger Ingrid Ros, samarbetspartner Idea2Innovation.

Ingrid Ros är 23 år och bosatt i Stockholm.

För ytterligare information
Jakob Lindvall, vd Idea2innovation, tel +46 70 825 90 10, jakob.lindvall@i2i.se
Ingrid Ros, samarbetspartner Idea2Innovation, tel +46 72 515 50 55, ingrid.ros@i2i.se

Fakta Idea2innovation – från idé till innovation, www.i2i.se
Företaget Idea2innovation är specialiserade på processer som ökar förmågan att finna morgondagens nya produkter, tjänster och processer. Företaget har utvecklat Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, som gör det möjligt att ta tillvara och utveckla idéer till nya affärsmöjligheter. Idea2innovation grundades 2010 och har sitt säte i Åre med kontor i Åre och Stockholm.

Fakta om Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, www.i2i.se/wide, följ på twitter: @i2iwide
WIDE är idag det enda svenska systemet för idéhantering och innovationsledning. Målgruppen är företag och offentliga organisationer som vill stärka sin innovationsförmåga genom att engagera hela sin organisation i innovationsprocessen. WIDE har utvecklats genom praktiska erfarenheter, modern innovationsforskning och den senaste tekniken när det gäller interaktiv användning. Med WIDE kan företag och organisationer arbeta strukturerat och långsiktigt och få en överblick i realtid över idésamling, status, statistik och resultat. Systemet stödjer och förstärker arbetet med att skapa en innovativ kultur och bidrar till en öppen, tillgänglig, synlig och mätbar innovationsprocess.

Pressmeddelandet som PDF: Pressmeddelande Ingrid Ros till Idea2innovation
Pressrum

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]