Joel Lundberg blir säljare på Idea2Innovation

4 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

Åreföretaget Idea2Innovation stärker upp säljsidan och tar in Joel Lundberg. Joel, som är baserad i Stockholm, kommer i huvudsak att arbeta med att sälja det molnbaserade idéhanteringsverktyget WIDE.

– Behovet av att ta till vara idéer för att skapa mervärde och tjänsteutveckling ökar. Vi fortsätter att växa och bygga en snabbfotad organisation med människor som brinner för, och ser värdet av, idéhantering och ökad innovationsförmåga. Joel passar perfekt i rollen som säljare av vår molnbaserade tjänst för idéhantering, säger Jakob Lindvall, vd på Idea2Innovation.

– Det känns jättebra att få möjlighet att vara med i ett uppstickarföretag med en tydlig produkt och en utmanande vision. Jag känner till produkten väl då vi använde den i min utbildning inom affärs- och produktutveckling i Åre förra året, säger Joel Lundberg.

Joel har studerat SportsTech, 180hp, på Mittuniversitetet med inriktning på innovativ produktutveckling. En utbildning som passar perfekt när det gäller att förstå kundernas behov av strukturerad idéhantering. Han har även läst SKARP, en ettårig utbildning på 90hp inom affärs- och produktutveckling i Åre. Under hela sin studietid har Joel arbetat som säljare på Elgiganten. Joel är 25 år och bostatt i Stockholm.

För ytterligare information
Jakob Lindvall, vd Idea2innovation, tel +46 70 825 90 10, jakob.lindvall@i2i.se
Joel Lundberg, säljare Idea2Innovation, tel +46 73 347 19 18, joel.lundberg@i2i.se

Fakta Idea2innovation – från idé till innovation, www.i2i.se
Företaget Idea2innovation är specialiserade på arbetssätt som ökar förmågan att finna morgondagens nya produkter, tjänster och processer. Företaget har utvecklat Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, som gör det möjligt att ta tillvara och utveckla idéer till nya affärsmöjligheter. Idea2innovation grundades 2010 och har sitt säte i Åre med kontor i Åre och Stockholm.

Fakta om Sveriges första system för idéhantering WIDE, www.i2i.se/wide, följ på twitter: @i2iwide
WIDE är idag det enda kommersiellt tillgängliga svenska systemet för idéhantering. Verktyget bygger på enkel logik och gör det intressant för alla medarbetare, kunder och leverantörer att leverera in idéer. För företag och organisationer skapar systemet struktur och ett långsiktigt arbetssätt med att fånga upp och utveckla idéer som leder till konkreta förbättringar, nya funktioner eller banbrytande innovationer. Att systematisera idéhantering på ett enkelt sätt gör det lättare att skapa nya produkter och tjänster som ger lönsamma affärer och ökat kundvärde.

Pressmeddelande som PDF: Pressmeddelande Joel Lundberg till Idea2Innovation
Pressrum

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]