Per Skyttvall blir samarbetspartner på Idea2Innovation

27 mars, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

Åreföretaget Idea2Innovation stärker organisationen och tar in Per Skyttvall som samarbetspartner från och med 9 mars 2012. Per, som har lång erfarenhet från mjukvarubranschen och de utmaningar ett bolag i stark tillväxt står inför,  kommer i huvudsak att arbeta med sälj och strategifrågor.

– Per har precis den kompetens och erfarenhet som vi behöver för att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Idea2Innovation är inne i en mycket spännande tillväxtfas. Marknaden för idéhanterings-system växer mycket snabbt internationellt och med utgångspunkt från vår svenska marknad är vi definitivt med i den matchen, säger Jakob Lindvall, vd på Idea2Innovation.

– Jag drivs av de utmaningar och frågeställningar som Idea2Innovation står inför. En bra produkt som ligger i tiden. Många interna system är idag alltför komplexa, vilket innebär få användare. Ska man fånga upp ideér och arbeta med produkt- och tjänsteutveckling måste systemet vara användarvänligt. Det har Idea2Innovation förstått och satsat på, vilket innebär en unik position på marknaden. Där kan jag definitivt vara med och bidra, säger Per Skyttvall, partner Idea2Innovation.

Per Skyttvall kommer närmast från tjänsten som vice vd på Motorola Mobility och har tidigare arbetat som CEO på Dreampark AB, samt CEO och land ansvarig på Ericsson Slovenien. Per är bosatt i Stockholm.

För ytterligare information
Jakob Lindvall, vd Idea2innovation, tel +46 70 825 90 10, jakob.lindvall@i2i.se
Per Skyttvall, partner Idea2Innovation, tel +46 734 215 215, per.skyttvall@i2i.se

Fakta Idea2innovation – från idé till innovation, www.i2i.se
Företaget Idea2innovation är specialiserade på processer som ökar förmågan att finna morgondagens nya produkter, tjänster och processer. Företaget har utvecklat Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, som gör det möjligt att ta tillvara och utveckla idéer till nya affärsmöjligheter. Idea2innovation grundades 2010 och har sitt säte i Åre med kontor i Åre och Stockholm.

Fakta om Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning, WIDE, www.i2i.se/wide, följ på twitter: @i2iwide
WIDE är idag det enda svenska systemet för idéhantering och innovationsledning. Målgruppen är företag och offentliga organisationer som vill stärka sin innovationsförmåga genom att engagera hela sin organisation i innovationsprocessen. WIDE har utvecklats genom praktiska erfarenheter, modern innovationsforskning och den senaste tekniken när det gäller interaktiv användning. Med WIDE kan företag och organisationer arbeta strukturerat och långsiktigt och få en överblick i realtid över idésamling, status, statistik och resultat. Systemet stödjer och förstärker arbetet med att skapa en innovativ kultur och bidrar till en öppen, tillgänglig, synlig och mätbar innovationsprocess.

Pressmeddelandet som PDF: Pressmeddelande Per Skyttvall 2
Pressrum

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]