Teo Härén och Idea2Innovation håller föredrag om varför idéer är platsutvecklarens bästa vän på Placebrander’s Day 2014

19 mars, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Pressmeddelande

Författaren och kreativitetsentreprenören Teo Härén kommer till Placebrander’s Day 2014 tillsammans med Jakob Lindvall från Åreföretaget Idea2Innovation. De båda kommer att prata om varför idéer är platsutvecklarens bästa vän och hur man på bästa sätt går från idé till action.

Teo Härén har föreläst 1 300 gånger både i Sverige och utomlands om varför det är så svårt att vara kreativ. Teo har betygsatt över 30 000 idéer, varit en del av Svenska Uppfinnareföreningens styrelse, har två patent samt har fått pris som en av Sveriges 100 mest inspirerande personer. För deltagarna på Placebrander’s Day 2014 kommer han att berätta om kraften av idéer, hur man allierar sig med idébärare samt förstår och skapar goda förutsättningar för dem. Föredraget avslutas med att Jakob Lindvall, Idea2Innovation, ger en inblick i molntjänsten WIDE – ett verktyg som skapat nya möjligheter och resultat för deras kunder inom destinationsutveckling, besöksnäring och kommuner.

Vi har flera kunder som verkar inom destinationsutveckling och besöksnäring vilket gör det strategiskt viktigt att vara med på Placebrander’s Day. Dels för att hålla oss uppdaterade på branschens utveckling men också för att dela med oss av våra erfarenheter kring hur man på ett enkelt och systematiskt sätt engagerar destinationens aktörer i gemensam utveckling av nya produkter och tjänster. För att bli framgångsrik med platsutveckling krävs en samlad förmåga att generera nya idéer och fokus på att förverkliga de bästa, säger Jakob Lindvall, VD på Idea2Innovation.

Placebrander’s Day 2014 går av stapeln i Åre 2 oktober och är ett evenemang för landets platsmarknadsförare och platsutvecklare. Det är en inspirationsdag med spännande föredrag och möjlighet att träffa likasinnade. För mer information, besök: www.placebrandersday.se.

För ytterligare information
Carolina Johansson
Tel +46 70 647 11 80
E-post carolina.johansson@i2i.se

Fakta WIDE
WIDE, systemet från Idea2Innovation, är utvecklat med fokus på att systematiskt hantera idéer och förbättringsförslag. Det är ett helt nytt sätt att långsiktigt involvera och engagera många människor i destinationsutveckling. Allt är synligt, tillgängligt och mätbart -grunden för att vidareutveckla arbetssätt, processer och målsättningar samt för att hitta nya produkter och tjänster.

Fakta Idea2innovation – från idé till innovation
IT-företaget Idea2Innovation har utvecklat molntjänsten WIDE, som förenklar hanteringen av idéer och framtagandet av nya produkter och tjänster. Idea2Innovation grundades 2010 och har kontor i Åre, Stockholm och Norrköping.

Till vårt pressrum

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]