Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet

Vi har jobbat och jobbar med både små och stora organisationer i hela Sverige som vill öka sin innovationsförmåga. Ett axplock av våra uppdrag är:

  • Framtagande och genomförande av innovationsprogrammet Axlab på Axel Johnson
  • Konceptualisering och genomförande av Stadiums innovationssatsning; Stadium LAB
  • Genomförande av innovation Jam på Thomas Cook / Ving
  • Strategisk rådgivare för att öka demokratisk struktur och skruva upp medlemsengagemanget för Friskis & Svettis Stockholm
  • Rådgivare och coach för innovationsteamet på Egmont Publishing
  • Projektledare för digitalisering av innovationsprocess för Region Östergötland

Innovationscoachning

Hos oss kan du få din personliga innovationscoach. Inte lika svettigt som hos din PT men vi lovar dig pass fulla med inspiration och kunskap!

Projektledning

Vi har seniora konsulter som är experter på att driva förändrings- och innovationsprojekt som gärna vill stötta er. Vi är ordningsamma, kreativa och älskar tidsplaner!

Facilitering

Vi faciliterar, organiserar och inspirerar under er idéworkshop. Vi står även för förberedelser, dokumentation och analys efter avslutat pass.

Vi älskar att föreläsa också

Vi har i många år flitigt anlitats som inspirations- och kunskapsföreläsare kring förnyelse, utveckling och innovation. Föreläsningarna är i genomsnitt 45 minuter men kan förlängas till 2-3 timmar om ett längre och djupare pass önskas. Nedan ger vi förslag på två färdiga föreläsningar, men skriv gärna till oss och berätta om du har önskemål om ett skräddarsytt upplägg!

Från idé till innovation

Innovation handlar om att skapa värde av idéer. Bakom varje idé står det alltid människor. Om vi vill stimulera framväxten av nya innovationer så måste vi således skapa förutsättningar för människor att tillsammans utveckla och förverkliga idéer. I detta föredrag levandegör vi detta med ett antal spännande exempel, förklarar varför begreppet ”öppen innovation” blivit trendigt och vad det kan innebära i det praktiska innovationsarbetet.

Pris: Enligt offert.
Språk: Svenska eller engelska.

Innovativt ledarskap

En föreläsning om hur det innovativa ledarskapet påverkar en organisations innovativa kultur och därmed förmågan till förnyelse, utveckling och långsiktig framgång. Vi berättar vad som krävs för att skapa en innovativ företagskultur, vad du som ledare ska tänka på och hur ni långsiktigt kan skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla innovativa medarbetare och ledare.

Pris: Enligt offert.
Språk: Svenska eller engelska.

Vill du bolla idéer, höra dig för om vi verkar trevliga eller helt enkelt vill ha en prisuppgift - hör av dig till vår Åse!

Åse Angland Lindvall
ase.angland-lindvall@getwideideas.se 
070-6010181

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]