Vardagsnära innovation är inte krångligt.

Oavsett bransch och verksamhet så är alla organisationer i behov av utveckling och förändring. Genom att arbeta med vardagsnära innovation kontinuerligt säkerställer man en hållbar och ständig utveckling. 

Syftet behöver inte alltid vara att samla in så många idéer som möjligt, utan snarare maximera mängden innovation som blir av. Wide Ideas ger din organisation möjligheten att samla upp de idéer som kan ge upphov till förbättringar och/eller utveckling av både produkter, tjänster och arbetssätt oavsett tid och plats.

3_iphone_start

Idéutveckling i fickan

Wide Ideas finns tillgänglig via responsivt webbgränssnitt som passar utmärkt att använda på sin dator, läsplatta eller telefon. Vill man vara säker på att inte missa något när man är på språng så kan man ladda ner appen ”Wide Ideas” till sin smartphone (iOS och Android). Pushnotiser ger dig uppdatering om vad som händer i idéflödet och du kan lätt interagera med kommentarer och gilla-markeringar.


Dags att ta nästa steg?

Att använda ett digitalt verktyg för att hålla ordning, välja ut och besluta om idéer ger tillgång till data och information som du inte visste att ni hade. Wide Ideas är applikationen för digital idéutveckling och innovation som har alla verktyg som ni behöver. Det enda ni behöver är viljan att involvera medarbetare för att hitta nya affärsidéer.

Boka en demo med Åse så visar hon hur Wide Ideas fungerar och berättar om hur våra kunder jobbar. Hon är trevligheten personifierad och vår energispruta.

Boka demo